משלוחים לכל הארץ עד 5 ימי עסקים

סל הקניות

סל הקניות שלך ריק

המשיכו ברכישה

מתכון סיר חמין

החמין של מסעדת קיטון

:רשימת חומרים ל-8 מנות

ארבעה כפות שומן אווז

 שמונה תפוחי אדמה קלופים חתוכים לחתיכות גדולות

 ארבעה בצלים חתוכים לרבעים

 כוס בצל יבש – האם הכוונה לשבבי בצל יבש שקונים בחנויות תבלינים

 שני כוסות גריסים שטופים – האם הכוונה לגריסי פנינה

 שני כוסות שעועית לבנה שהושרתה ללילה

 שמונה ביצים

שש כפות סוכר
 

:תערובת תבלינים

ארבע כפות מלח גס

 שני כף שטוחה פלפל חריף

 ארבעה כפות פפריקה מתוקה

:אופן ההכנה

משמנים תחתית ודפנות של סיר גדול וכבד בשומן האווז *
מערבבים את התבלינים לכדי תערובת *
מסדרים שכבות, שכבות של תפוחי אדמה, בצלים, בצל יבש, גריסים ושעועית. בין שכבה *
לשכבה מפזרים מתערובת התבלינים   

מוסיפים מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הביצים ומנמיכים את הלהבה *
במחבת קטנה מבשלים סוכר לקרמל: ממיסים את הסוכר על להבה נמוכה *
מבשלים עד שמקבל גוון ענברי עמוק, שופכים בזהירות לתוך הסיר *


מכסים היטב על מנת שלא יתאדו הנוזלים ומבשלים למשך כל הלילה על פלטה או להבה מאוד נמוכה או תנור בחום נמוך 100 מעלות